Žlutice: Pouť přinesla zábavu, rock a pohádky (TV Západ)

Tradiční hlavní tahák kulturní sezóny ve Žluticích proběhl v sobotu 22. června ve zdejším amfiteátru. Pouť s bohatým programem od poledne až do noci přilákal i přes vrtkavé počasí stovky návštěvníků.

dezinfekce

„Je to vrchol všech kulturních akcí, které ve Žluticích pořádáme. Je to pouť ke sv. Petru a Pavlu. Hlavní program se odehrává dnes, v sobotu. Zítra pak v kostele proběhne slavnostní mše s hudbou. Takže celý víkend je věnovaný pouti. Program se vždy snažíme koncipovat pro všechny věkové skupiny, aby si to užily děti i se svými rodiči a samozřejmě, aby si na své přišli i senioři. Takže zde např. pro ně hrála dechovka, konkrétně Hasičanka z Teplé,“ přiblížil akci starosta Žlutic Václav Slavík. 

Zahrál i Orchestr Základní umělecké školy Žlutice a Voxel s kapelou. Publikum se i pobavilo, a to při vystoupení imitátora Petra Martináka. 

Pro děti byly připraveny dvě pohádky skupiny Lorika. Velkou pozornost si vysloužila kapela The Rockset - World ROXETTE Tribute band, která věrně připomíná švédskou legendu. Zpěvačka Zuza Nová, kytarista a zpěvák Ondra Gorčík a celá kapela si vysloužila velký potlesk nejen při největších hitech kapely.

Zajímavou kombinací akustické kytary a hry na laděné skleněné láhve ukázala skupina Flaškinet. Program pak pokračoval vystoupením Davida Deyla, kapely Potíže a ohňostrojem. Amfiteátr bude fungovat i prázdninách, kdy je připraveno Letní kino. V sobotu 13. července zde promítnou hit Bohemian Rhapsody.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy