Živý kraj prezentoval náš region na ITF Slovakiatour Bratislava 2018

Regionální destinační agentura Živý kraj prezentovala nabídku turistických cílů Karlovarského kraje na 24. mezinárodním veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour v Bratislavě, který se konal ve dnech od 25. do 28. ledna 2018.

dezinfekce

Na stánku agentury CzechTourism se mimo jiné představily také Léčebné lázně Jáchymov, a.s. a Léčebné lázně Mariánské lázně a.s.

Návštěvníci informačního pultu Živého kraje projevovali zájem především o informace k nabídce volnočasových aktivit během svých léčebných pobytů v západočeském lázeňském trojúhelníku. Další skupinou zájemců byli milovníci cyklistiky, na které čeká při návštěvě Karlovarského kraje více jak 2000 km značených cyklistických tras, a v neposlední řadě rodiny s dětmi, které zajímaly tipy na trávení rodinné dovolené.

Turisté oceňovali zejména jedinečnou koncentraci lázeňských míst a historických památek v Karlovarském kraji i specifickou přírodu Krušnohoří a Slavkovského lesa. Mnozí návštěvníci veletrhu zmiňovali osobní vzpomínky na svá vojenská léta strávená v našem regionu s tím, že i po letech se k nám opakovaně a rádi vracejí.

Zdroj: Živý kraj

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy