Zaměstnavatelé oceňovali kvalitní školy v kraji

Klub zaměstnavatelů zveřejnil výsledky 5. ročníku ocenění Škola doporučená zaměstnavateli pro Karlovarský kraj. Na prvním místě v regionu se umístila krajská Střední škola logistická Dalovice. Školy převzaly ceny na setkání ředitelů škol v nejdecké firmě WITTE Nejdek.

dezinfekce

Pro školu v každém kraji mohou hlasovat i zaměstnavatelé z jiných regionů, pokud vědí o kvalitě školy díky spolupráci, či schopným absolventům.

„Zaměstnavatelé v Karlovarském kraji kromě technických oborů oceňují také oblast logistiky a služeb,“ dodal ředitel Klubu zaměstnavatelů Pavel Hulák.

„Hlasy pro školy se sešly od firem z regionu jako Witte Automotive, SKF Lubrication Systems nebo Lázně Františkovy lázně, ale třeba také od celostátních gigantů ČEZ či Česká pošta,“ upřesnil. 

A v čem vyniká vítěz soutěže, Střední škola logistická Dalovice? 

„Třetí vítězství za 5 let trvání ankety spolu s jedním stříbrným umístěním nás řadí na naprostou špičku odborných škol v regionu. Za těmito výsledky je dlouholetá usilovná práce zejména v součinnosti školy a zaměstnavatelů v našem kraji v oblastech praktického vyučování, přednášek, exkurzí a dalších možností spolupráce. Veliké poděkování patří všem partnerským firmám, které pro nás hlasovaly, a zároveň i pedagogům, žákům, absolventům a rodičům, kteří pomáhají budovat náš kredit. Pochopitelně je pro nás tento výsledek velmi zavazující i do dalších let. Zájem o studium na naší škole, výsledky u maturitních a závěrečných zkoušek spolu s uplatněním našich absolventů nás naplňují optimismem, nicméně nechceme usnout na vavřínech a rozhodně budeme využívat dalších příležitostí, které nám oblast logistiky nabízí,“ uvedl ředitel školy Vlastimír Sunek.

Pořadí středních škol hodnocených zaměstnavateli v Karlovarském kraji:
1. Střední škola logistická Dalovice, p. o.
2. Střední průmyslová škola Ostrov, p. o.
3. Integrovaná střední škola technická a ekonomická Sokolov, p. o.
3. Střední uměleckoprůmyslová škola Karlovy Vary, p. o. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy