Významné památky Karlovarského kraje opět ve vysílání Czech-American TV

Už patnáct let mohou americké domácnosti pravidelně sledovat televizní pořad o České republice, a to díky Czech-American TV. Každý týden toto veřejné nekomerční vysílání sleduje přes dva a půl milionu domácností v šedesáti městech a přes sto tisíc diváků pomocí internetu na celém světě.

dezinfekce

Hrdým partnerem této televize je také Karlovarský kraj, který prostřednictvím regionální destinační agentury Živý kraj pravidelně připravuje vysílání o zajímavých místech z našeho regionu.

Cílem televizní stanice je rozšíření povědomí o České republice, regionech, památkách a kultuře. Vysílání má formu videodokumentů, které jsou doprovázeny anglickým výkladem. Pořad je u amerických diváků velmi oblíbený a sklízí skvělé ohlasy. Většina z nich plánuje návštěvu České republiky a odvysílaných regionů. 

V polovině měsíce dubna byl pro štáb Czech - American TV připraven krátký presstrip, během kterého vznikly další záběry z našeho kraje. V posledním díle se tak americkým divákům představí zámky Kynžvart a Bečov, Relikviář sv. Maura, Chebský hrad a unikátní chebské krovy, hrad Seeberg, město Loket a také národní přírodní rezervace SOOS.

Aktuálně vysílaný díl si můžete pustit zde.


Zdroj: Živý kraj

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy