Vlakem na lyže s ČD Ski

V sobotu 11. ledna startuje už patnáctá zimní sezóna projektu ČD Ski. Cestující Českých drah získají slevu na skipas v šesti českých, dvou slovenských a jednom švýcarském lyžařském středisku. Slevy na skipasy budou platit až do 29. března 2020. Každou zimu využije nabídku ČD Ski přes tři tisíce lyžařů.

dezinfekce

Po předložení platné jízdenky ČD v českých partnerských skiareálech získají lyžaři slevu 20 % na denní skipas. Ve slovenských skiareálech Ružomberok-Malinô Brdo a Štrbské Pleso a ve švýcarském skiresortu Davos Klosters získají cestující ČD v rámci projektu ČD Ski slevu 20 % na dvoudenní nebo třídenní skipas. Ve skiareálu Lipno na Šumavě v rámci bonusového produktu ČD Yetti nabízí slevu ve výši 30 % na denní skipas pro ty, kteří přijedou na lyže vlakem. České dráhy ve spolupráci s lyžařskou půjčovnou Tatra Ski nabízejí 20% slevu z ceny skipasu v lyžařském středisku Štrbské Pleso.

Vlakem do hor rychle a pohodlně
Do českých skiareálů se lyžaři dostanou z krajských měst nebo regionálních center nejpozději do dvou hodin. Přes noc se lze pohodlně dostat lůžkovým spojem Českých drah nejen do slovenských hor, ale i do srdce alpského lyžování, do švýcarského Davosu.

Vlakem ČD na lyže v České republice
Součástí projektu ČD Ski je šest lyžařských areálů v nejvyšších pohořích České republiky:
    • Krkonoše – Skiareál Harrachov, vlakem na trase Liberec – Jablonec nad Nisou – Tanvald – Harrachov;
    • Jizerské hory – Skiareál SKI Bižu Tanvaldský Špičák, vlakem na trase Liberec – Smržovka – Tanvaldský Špičák;
    • Jeseníky – Skiareál JONAS PARK Ostružná, vlakem na trase Olomouc – Hanušovice – Ostružná – Jeseník;
    • Šumava – Skiareál Ski&Bike Špičák, vlakem na trase Plzeň – Klatovy – Špičák – Železná Ruda;
    • Krušné hory – Skiareál Vila Pernink, vlakem na trase Karlovy Vary – Nejdek – Pernink.

Nabídka ČD Yetti
    • Šumava – Skiareál Lipno, vlakem na trase Tábor – České Budějovice – Lipno nad Vltavou.

ČD Yetti nabízí víc
Bonusový produkt ČD Yetti ve skiareálu Lipno nabízí slevu 30 % na denní skipas lyžařům, kteří přijedou do skiareálu Lipno na Šumavě vlakem Českých drah. Voucher pro získání slevy cestující získá bezplatně na pokladně ČD při zakoupení jízdenky. Výhodné lyžování na Lipně využijí především obyvatelé Českých Budějovic a Tábora. Cesta vlakem a návazným skibusem přímo k lanovce trvá z Českých Budějovic necelé 2 hodiny.

Na lyže do Alp
Již třetím rokem mohou lyžaři využít nabídky 20% slevy ČD Ski na dvoudenní a třídenní skipasy ve skiresortu Davos Klosters. Cestu do Davosu lze pohodlně zvládnout přes noc v lůžkovém voze Českých drah. Po vystoupení z vlaku čeká na lyžaře 300 kilometrů sjezdovek všech obtížností v nadmořské výšce nad 2 tis. metrů na jeden skipas.

Mezi čtyřmi skiareály v rámci Davos Klosters se lze pohybovat vlakem Rhétské dráhy, na který platí společný skipas a zastávky jsou hned u nástupních stanic lanovek. 

Výhodné lyžování na Slovensku 
Na Slovensku nabízí v rámci programu ČD Ski slevu na skipas skiareál Ski&Bike Ružomberok-Malinô Brdo ve Velké Fatře a resort Štrbské Pleso. 
    • Ružomberok – Ski&Bike Ružomberok-Malinô Brdo, vlakem na trase Praha – Olomouc – Ostrava – Ružomberok
    • Resort Štrbské Pleso, vlakem na trase Praha – Olomouc – Ostrava – Štrba 

Podrobné informace o projektu ČD Ski, podmínkách čerpání slev a tipy na spojení a výhodné jízdenky jsou k dispozici na www.cd.cz/cdski.


Zdroj: Ing. Gabriela Novotná, Regionální tisková mluvčí, České dráhy, a.s.,


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
10.01.2020 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy