Veletrhy pracovních příležitostí nabídnou volná místa i odborné poradenství

Sháníte práci nebo uvažujete o změně zaměstnání? Chcete se seznámit s nabídkou pracovních míst v regionu?

dezinfekce

Pak si nenechte ujít veletrhy pracovních příležitostí, které pořádá Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje. V průběhu příštího měsíce se postupně uskuteční ve všech třech okresních městech. První bude hostit Kulturní centrum Svoboda v Chebu 7. listopadu. 

Po celou dobu konání veletrhů budou pro zájemce přichystány výstavní stánky zaměstnavatelů, kde získají podrobné informace o aktuálně nabízených místech. Kromě toho se mohou těšit i na přednášky, v rámci kterých se dozví, jak napsat správně životopis, jak se prezentovat u pracovního pohovoru nebo jak začít podnikat. Využít mohou i odborné konzultace s personalisty nebo poradenství v oblasti stylu a vizáže.

Další veletrh proběhne 15. listopadu ve Sportovní hale ISŠTE Sokolov a poslední se uskuteční 22. listopadu v Lidovém domě v Karlových Varech. Začátek je vždy v 9 hodin a akce budou ukončeny v 16 hodin. Vstup je pro všechny zdarma.

Více informací najdete na internetových stránkách Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje - viz zde. Veletrhy jsou pořádány v rámci projektu Ze školy odpovědně na trh práce II.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy