V mezinárodní střelecké soutěži uspělo družstvo PČR Služební příprava Cheb

Již 29. ročník mezinárodní střelecké soutěže Free Contest 2018 se konal dne 20. a 21. dubna 2018 v Chebu. Soutěž je otevřený Evropský armádní šampionát, otevřený Evropský šampionát IPA a šampionát AVZO TSČ ČR Karlovarského kraje ve střelbě. Akce je pořádána k 73. výročí ukončení II. světové války v Evropě.

dezinfekce

Soutěžilo se ve dvou disciplínách. Tříčlenná družstva střílela ze samopalu vz. 58 vstoje na vzdálenost 100 (13 ran) a velkorážní pistole CZ 75 na vzdálenost 25 m (13 ran).

Policisté z družstva PČR Služební příprava Cheb byli ve střelecké soutěži velmi úspěšní. Družstvo ve složení nprap. Libor Nováček, nprap. Petr Valašík a pprap. Bc. Dominik Melč se umístilo v kategorii Policie „Družstvo Samopal + Pistole“ na 1. místě a převzali si Putovní pohár Ministra vnitra České republiky. V kategorii „Jednotlivci Samopal + Pistole“ se umístili policisté nprap. Libor Nováček na 2. místě a nprap. Petr Valašík obsadil 1. místo. Z rukou náměstka ředitele Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje pro vnější službu si tak převzal Pohár Krajského ředitele policie Karlovarského kraje.

"Policistům k jejich výbornému výsledku gratulujeme a i nadále jim přejeme přesnou mušku," uvedla tisková mluvčí PČR mjr. Mgr. Kateřina Böhmová.


Zdroj: Policie ČR

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy