Úsek Plešivec - rozcestí je již průjezdný

Silničáři otevřeli úsek z "abertamské" zatáčky směrem Plešivec - rozcestí, průjezdný už je také i úsek u Horního Kramolína.

dezinfekce

Dále Dopravní podnik Karlovy Vary, a.s. informuje, že už zítra ráno, pokud se počasí v Krušných horách dramaticky nezmění, vyrazí první ranní autobus na své pravidelné lince z Karlových Varů až na Boží Dar s odjezdem z dolního nádraží v 4:52. Poblíž "abertamské" křižovatky na něj bude čekat sypač Údržby silnic Karlovarského kraje, který jej bezpečně "odvede" do Božího Daru.

Školáky to sice asi nepotěší, ale autobus pak jede jako obvykle zpět, tedy počítá se s přepravou dětí do škol a všech ostatních místních cestujících ve směru z Božího Daru do Karlových Varů.

"Jestli se v noci nějak zásadně nezhorší povětrnostní podmínky, vyjede během středy 16. ledna všech 7 autobusových spojů na Boží Dar. Informaci o tom lidé dostanou od řidiče autobusu. Opatření vzniklo na základě dohody silničářů, policie, starosty Božího Daru a zástupců kraje," upřesnil náměstek hejtmanky Petr Kubis.


Zdroj: facebookové stránky Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 15.01.2019 20:16




0 +
 

Hlavní zprávy