Svátek všech fanoušků motocrossu se neúprosně blíží

Již o tomto víkendu se v Lokti pojede jeden z nejprestižnějších motoristických závodů na území České republiky. Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2 nabídne skvělou podívanou pro všechny příznivce tohoto sportu. Přijďte i vy podpořit naše jezdce a sledovat ty nejlepší na světě. Akce se koná za finanční podpory Karlovarského kraje.

dezinfekce

V motocrossovém areálu Loketské serpentiny uvidíte kromě tradičních tříd MXGP a MX2 také napínavé závody EMX300, EMX85 a EMX65. Na startu nebudou chybět světová esa, jako je například Ital Tony Cairoli, Nizozemec Jeffrey Herlings, Němec Max Nagl nebo Slovinec Tim Gajser. Z českých reprezentantů se pak ve třídě MXGP představí náš nejlepší jezdec Martin Michek, který se pyšní celou řadou mistrovských titulů.

O konání této akce jsme vás již informovali zde.

Kromě napínavé podívané se návštěvníci šampionátu mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Na páteční i sobotní večer je připravena afterparty se špičkovými dj´s. V místním amfiteátru pak vystoupí kytarista Ross The Boss, metalové kapely Stormwitch, Limetal a začínající Sinetrium z Plzně. Scházet nebude ani tradiční velkolepý ohňostroj.

Více informací o programu naleznete na internetových stránkách akce - viz zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy