Střížov: U obce bylo nalezeno větší množství odhozených pneumatik

Zpráva o činnosti MP Cheb za období červenec 2019.

dezinfekce

- Dne 14. 7. 2019 byly obsluhou městského kamerového dohlížecího systému zjištěny dvě osoby, které se koupaly v kašně na nám. Krále Jiřího z Poděbrad. Hlídka nezjistila žádné poškození kašny a věc vyřešila na místě.

- Dne 15. 7. 2019 bylo na tísňovou linku městské policie přijato oznámení, že u podpůrného sloupu pěší lávky v ulici Ašská jsou upadlé šrouby. Po ověření se hlídka spojila s městským úřadem a bylo zjištěno, že probíhá řešení situace s firmou CHETES. 

- Dne 16. 7. 2019 bylo hlídkou na základě oznámení občana v ulici Dvůr pod lipami zjištěno vyhozené velké množství letáků německých obchodních center. Šetřením hlídky byl zjištěn příjemce letáků. Věc byla předána odboru životního prostředí Městského úřadu Cheb.

- Dne 19. 7. 2019 provedla městská policie preventivní akci na dětském letním táboře v Kraslicích, kde bylo 22 dětí. Strážníci seznámili děti s obsahem práce městských policií. Provedli přednášku o nebezpečí, která mohou děti potkat, jako je šikana, kyberšikana, záškoláctví, cigarety, alkohol a jiné OPL látky. Dále dětem poradili, co mají dělat, pokud se samy nebo jejich kamarádi s něčím podobným setkají. Děti se podělily s vlastními zkušenostmi. Strážníci vše pečlivě vyslechli a probírali s dětmi správný postup. Ke konci akce se děti seznámily s technikou, výstrojí a výzbrojí městské policie.

- Od měsíce července probíhají kontroly rybářů městskou policií v součinnosti s rybářskou stráží. Zjištěné prohřešky jsou řešeny na místě nebo oznamovány správním orgánům.

- Dne 21. 7. 2019 bylo hlídkou městské policie u Střížova zjištěno větší množství odhozených pneumatik. Hlídka provedla šetření a věc byla předána odboru životního prostředí Městského úřadu Cheb.

- Dne 24. 7. 2019 zjistil strážník městské policie, že se dva chebští občané pokoušejí zaplatit platební kartou, která je vystavena občanovi SRN. Pro podezření ze zneužití cizí platební karty byla na místo přivolána PČR, která si věc převzala k dalším úkonům.

- Dne 24. 7. 2019 bylo zaměstnancem firmy, která provádí výkopové práce při rekonstrukci ulice Písečná, poškozeno plynového potrubí. Na místě hrozilo nebezpečí náhlé exploze. Hlídka městské policie zajišťovala místo ve spolupráci s velitelem zásahu HZS a zabraňovala vstupu nepovolaným osobám.


Zdroj: město Cheb

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 28.07.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy