Střední škola logistická Dalovice zabodovala mezi zaměstnavateli

Představitelé Klubu zaměstnavatelů vyhlásili v polovině minulého týdne v sokolovské firmě Synthomer výsledky soutěže Škola doporučená zaměstnavateli.

dezinfekce

Po vítězství v roce 2014 se opět z prvenství radovala Střední škola logistická Dalovice, která si tak upevnila pozici špičkové odborné školy v regionu. Na druhém místě se umístila Integrovaná střední škola technická a ekonomická Sokolov a třetí příčku obsadilo Střední odborné učiliště Horní Slavkov. 

Titul Škola doporučená zaměstnavateli je nejenom užitečnou zpětnou vazbou pro školy samotné, ale zejména cennou informací a vodítkem pro uchazeče, případně jejich rodiče, kteří se rozhodují o budoucí kariéře.

„Hlasy pro školy se sešly od firem z regionu jako Synthomer, SKF Lubrication Systems nebo Lázně Františkovy Lázně, ale třeba také od celostátních gigantů ČEZ či Česká pošta. Zaměstnavatelé v Karlovarském kraji kromě technických oborů oceňují také oblast logistiky a služeb,“ upřesnil ředitel Klubu zaměstnavatelů Pavel Hulák. 

A v čem vyniká letošní vítěz soutěže? Ředitel Střední školy logistické Dalovice Vlastimír Sunek prozrazuje, na které vyučované obory je nejvíce hrdý.

 „Minimálně všechny tři obory denního studia díky jejich profilaci a možnostem uplatnění absolventů stavím na sobě rovnou úroveň. Všechny obory mají těžiště v logistice, kterou v jednotlivých oborech profilujeme zejména tímto směrem: podniková logistika, doprava, přeprava, spedice, finančnictví, cestovní ruch, veřejná správa, informační technologie, obchodní dovednosti, marketing,“ uvedl. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy