Starý Rybník: Rozbil okno u osobního vozidla a odcizil z něj kabelku

Policisté z Obvodního oddělení Plesná šetří případ krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ke kterému došlo dne 23. července 2019 ve večerních hodinách v obci Starý Rybník na Chebsku.

dezinfekce

Dosud neznámý pachatel měl rozbít okno u vozidla značky Hyundai, které majitelka zaparkovala před restaurací. Z vozidla měl odcizit dámskou kabelku, ve které měla poškozená žena mobilní telefon, finanční hotovost a také peněženku. V peněžence měla osobní doklady a dvě platební karty. Krádeží a poškozením vozidla způsobil celkovou škodu ve výši kolem 40 tisíc korun.

Provedeným šetřením policisté zjistili, že se měl neznámý muž ještě téhož dne pokusit vybrat z každé odcizené platební karty hotovost z bankomatu v obchodním domě v Sokolově. Ty se mu nepovedly zrealizovat, jelikož majitelka své platební karty zablokovala. Nyní policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po muži na fotografii.

V případě jakýchkoliv informací k neznámému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

prap. Eva Valtová
mjr. Bc. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy