Startuje hlasování o Alej roku 2019

Od dnešního dne do 7. ledna 2020 mohou lidé hlasovat o devátou Alej roku. O přízeň bojuje 96 kandidátek z celé republiky, což je dosud nejvíce v historii ankety. V Karlovarském kraji soutěží 5 alejí a stromořadí. Vítězku vyhlásí Arnika v lednu příštího roku a na jaře k ní umístí pamětní ceduli.

dezinfekce

Pro Alej roku 2019 hlasujte na www.alejroku.cz. 

„Pro anketu je 96 nominací nový rekord. Velmi nás těší, že lidem na alejích a stromořadí záleží. Také letos se bude volit mezi starobylými i teprve nedávno vysazenými alejemi, kterých neustále přibývá,“ říká organizátorka ankety Karolina Kostićová z Arniky.

Nominované aleje v Karlovarském kraji

Lokalita

Druh

Císařská alej Jáchymov

Lipová

Hrozňatovská Alej k Loretě

Javorová

Javorová alej u Tisové

Javorová

Lipoltovská březová alej

Březová

Hřebenská alej

Topolová


Stačí vybrat jednu alej na www.alejroku.cz a poslat jí svůj hlas. Hlasování bude ukončeno 7. ledna 2020 ve 12 hodin. Do té doby budou průběžné výsledky utajené, aby neovlivňovaly hlasující a organizátoři zveřejnili konečné výsledky až po překontrolování hlasů.

Po ukončení hlasování vyhlásí Arnika v lednu nejoblíbenější aleje a stromořadí celé České republiky i v jednotlivých krajích. Na autora vítězné nominace čeká jako hlavní cena let balonem od Lucky Balon a poukazy na fotoslužby od FotoŠkoda. Všech devět patronů ankety mezitím zvolí nejkrásnější fotografii, jejíž autor se může těšit na zrcadlovku značky Canon.

O tom, že startuje devátý ročník ankety Alej roku, jsme vás informovali zde.


Zdroj: Ing. Jiří Kaňa, tiskový mluvčí Arnika 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 07.11.2019 18:00




0 +
 

Hlavní zprávy