Staré Sedlo: S vozidlem skončila na střeše

Dne 9. května 2018 krátce před pátou hodinou ranní došlo na dálnici č. D6 na 139 kilometru v katastru obce Staré Sedlo k dopravní nehodě, kde 42letá řidička řídila osobní vozidlo značky BMW ve směru od Sokolova na Karlovy Vary.

dezinfekce

Na mostě 30. výročí zřejmě nezvládla při projíždění mírné levotočivé zatáčky řízení vozidla, vyjela vpravo mimo komunikaci a narazila do ocelových svodidel, zábradlí a betonového obrubníku. Vozidlo se následně odrazilo od betonového obrubníku, převrátilo na střechu a opět narazilo do svodidel.

Při dopravní nehodě řidička utrpěla zranění, se kterým byla letecky transportována do nemocnice v Plzni. Vzhledem ke zranění nebylo možné s řidičkou provést dechovou zkoušku a vyloučit tak přítomnost alkoholu. Policisté provedli pouze pasivní zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem. V nemocnici byl proto proveden odběr krve a rozborem odebraného vzorku byla zjištěna hodnota 1,77 g/kg alkoholu.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku téměř 135 000 Kč.

Nyní si 42letá cizinka od dopravních policistů v Sokolově vyslechla sdělení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který jí v případě prokázání viny může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy