Soutěž Stavby Karlovarského kraje byla vyhlášena

Regionální stavební sdružení Karlovy Vary vyhlásilo jubilejní 20. ročník soutěže Stavby Karlovarského kraje. Podobně jako v minulých letech je možné přihlásit jak samotné stavby, tak i projekty a urbanistické či architektonické studie. Přihlašovatelem může být investor, zhotovitel, projektant, architekt nebo majitel.

dezinfekce

„Během uplynulých 19 ročníků se v rámci této soutěže prezentovalo již 516 realizací a projektů. Naším cílem je, aby se odborná i laická veřejnost seznámila s tím, jak je na tom stavebnictví v Karlovarském kraji, které nové stavby zde vznikly a které se připravují,“ uvedla Anna Vlášková z Regionálního stavebního sdružení Karlovy Vary.

Do 30. dubna lze přihlásit novostavby či rekonstrukce budov a veřejných prostor dokončené v předchozích 3 letech a projekty a studie připravované k realizaci za období uplynulých 5 let.

Nejlepší stavby a projekty bude vybírat odborná porota i veřejnost. Hlasování veřejnosti bude přitom probíhat od 20. května do 19. června na webu www.stavbykarlovarska.cz, kde jsou rovněž k dispozici podrobné informace o soutěži včetně přihlašovacího formuláře.

Slavnostní vyhlášení nejúspěšnějších staveb a projektů proběhne tradičně v rámci Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje, které se budou konat ve dnech 18. a 19. června.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy