Sokolovsko: Řídili i přesto, že měli uložen zákaz řízení

Šestapadesátiletý muž ze Sokolovska měl 14. června 2019 v nočních hodinách v Novém Sedle řídit osobní motorové vozidlo značky Chrysler Voyager.

dezinfekce

Policejní hlídka muže zastavila v ulici Revoluční a provedla s ním silniční kontrolu. Během ní policisté zjistili, že řidič vozidla řídí i přesto, že mu Městský úřad v Sokolově vyslovil zákaz řízení všech motorových vozidel.

Policisté z Obvodního oddělení Loket nad Ohří muži sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Stejný případ se stal 17. června 2019 v Sokolově v ulici Jednoty. Po této komunikaci měl řídit v nočních hodinách osobní motorové vozidlo značky Volvo 39letý muž ze Sokolova. Během své jízdy byl v této ulici policejní hlídkou zastaven a zkontrolován. Kontrolou policisté zjistili, že řidič má platný zákaz řízení všech motorových vozidel. Ten mu byl vydán Městským úřadem v Rakovníku.

I v tomto případě řidiči vozidla policisté z Obvodního oddělení v Sokolově sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Oběma řidičům hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na 2 roky.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy