Sokolovsko: Řídili i přesto, že měli uložen zákaz řízení

Devětadvacetiletá žena ze Sokolova měla dne 11. března roku 2019 řídit osobní motorové vozidlo značky Mazda v odpoledních hodinách v Sokolově a následně v obci Svatava po ulici Pohraniční stráže.

dezinfekce

Tam byla žena policejní hlídkou z Dopravního inspektorátu Sokolov zastavena a zkontrolována. Kontrolou policisté zjistili, že žena řídí vozidlo i přesto, že má na základě rozhodnutí Městského úřadu Brandýs nad Labem – Stará Boleslav udělen zákaz řízení všech motorových vozidel.

Ve stejný den řešili policisté z Obvodního oddělení v Lokti případ 40letého muže ze Sokolova. Muž měl kolem 16:00 hodin řídit osobní motorové vozidlo značky Ford v Lokti po ulici Sokolovská. Zde byl policejní hlídkou zastaven a zkontrolován. I v tomto případě policisté zjistili, že muž vozidlo řídí s uděleným zákazem řízení všech motorových vozidel. Ten mu udělil Okresní soud v Sokolově.

Policisté ženě i muži sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což jim hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
15.03.2019 16:00




0 +
 

Hlavní zprávy