Sokolovsko: Pozor, na železnici jsou kvůli opravám výluky

Cestující na železnici musí v letním období počítat s některými výlukami. Dotknou se regionální tratě mezi Sokolovem a Olovím, kde na vyloučeném úseku trati začala od 1. července oprava a údržba železniční infrastruktury. Nepřetržitá výluka potrvá až do 31. srpna a vlaky tady v té době vystřídá náhradní autobusová přeprava.

dezinfekce

Uvedená výluka se uskuteční na základě požadavku provozovatele této dráhy, PDV RAILWAY a. s., středisko Oloví.  Informovanost cestujících o změnách v osobní drážní dopravě bude zajištěna formou vylepení jízdních řádů a informačních letáků, popřípadě dalších doplňkových informací, ve stanicích a na zastávkách a stanovištích náhradní autobusové dopravy. V době výluky platí stejný jízdní řád jako pro vlaky. V autobusech bude v závislosti na kapacitě vozidla omezena přeprava cestujících na vozíku, přeprava jízdních kol a kočárků.

Zastávky autobusů náhradní dopravy budou umístěny:
Sokolov - na stanovišti Autoškola Vyskočil - naproti vlakovému nádraží Sokolov
Svatava  - u staniční budovy
Svatava zastávka - na zastávce autobusu Svatava Špic
Luh nad Svatavou - v obci Josefov na zastávce autobusu
Hřebeny - na zastávce autobusu u odbočky do Hřeben
Oloví - u  budovy skladu

V důsledku nepřetržité výluky tratě mezi Sokolovem a Olovím je rovněž nepřetržitá výluka v době od 1. července do 31. srpna, a to o víkendech, mezi stanicemi Sokolov a Karlovy Vary, Dolní nádraží. I v tomto případě bude vlaková doprava společnosti GWTR nahrazena náhradní autobusovou přepravou a platí pro ni stejný jízdní řád, jako pro vlaky.

Zastávky autobusů náhradní dopravy budou umístěny:
Sokolov - na stanovišti Autoškola Vyskočil - naproti vlakovému nádraží Sokolov
Karlovy Vary horní nádraží - označené stanoviště před nádražní budovou
Karlovy Vary dolní nádraží - označené stanoviště před nádražní budovou

V případě dotazů na organizaci drážní dopravy po dobu výluky volejte na tato čísla: 724 153 816 nebo 352 324 237. V případě Vašich dotazů na aktuální situaci, například zpoždění vlaku nebo náhradní autobusovou dopravu po dobu výluky, volejte na číslo: 352 673 201.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy