Sokolovsko: Policisté pátrají po svědcích fyzického napadení

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov – město žádají širokou veřejnost a případné svědky o pomoc při objasnění fyzického napadení, ke kterému mělo dojít 3. června 2019 v době od 19:30 do 19:50 hodin v Sokolově v uličce mezi ulicemi Jiřího z Poděbrad a Petra Chelčického.

dezinfekce

Tam měl neznámý pachatel zatlačit na záda poškozeného, který následně upadl na zem a při pádu si poranil hlavu, a to převážně v obličejové části. Poté utrpět chvilkovou ztrátu vědomí. Jeho zranění si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou hospitalizací.

Provedeným šetřením bylo zjištěno, že celou událost mohl vidět muž ve věku kolem 50 let. Vysoký přibližně 180 cm, střední postavy, pravděpodobně  mírně proplešatělý. Byl oblečen do bílého trička a kraťas. Tento muž v místě výše popisované události venčil psa rasy Maltézský psík nebo rase jemu podobné.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. Policisté proto žádají občany, kteří byli svědky události, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158, neboť jejich svědectví by mohlo být klíčové pro objasnění tohoto protiprávního jednání.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy