Sokolovsko: Policie pátrá po dvou pohřešovaných chlapcích

Policisté z Karlovarského kraje pátrají po dvou pohřešovaných chlapcích ve věku 14 a 16 let ze Sokolovska, kteří by se měli podle zjištěných poznatků pohybovat spolu.

dezinfekce

Čtrnáctiletý chlapec je 170 cm vysoké štíhlé postavy, má šedě nabarvené vlasy tzv. na patku a modrozelené oči. Šestnáctiletý chlapec je 170 cm vysoké štíhlé postavy a má černé vlasy.

Další informace k pohřešovaným chlapcům naleznete zde a zde (v případě, že tyto odkazy již nejsou aktivní, byly hledané osoby nalezeny).

Pohřešovaný čtrnáctiletý mladík odešel v pátek 17. 5. 2019 ze svého bydliště v Habartově, kdy měl jít v odpoledních hodinách na sportovní kroužek, ovšem na ten již nedorazil a domů se nevrátil.

Čtrnáctiletý chlapec měl v době odchodu ze svého bydliště na sobě černou bundu, na hlavě měl červenou kšiltovku a na nohách šedé boty značky Vans. U sebe měl batoh modré barvy značky Adidas a malou cestovní tašku černé žíhané barvy. Šestnáctiletý chlapec měl na sobě černou bundu a na nohách měl černé kotníkové boty. U sebe měl černý batoh značky Adidas.

V případě jakýchkoliv informací k těmto pohřešovaným osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy