Sokolovsko: Nedal přednost v jízdě, způsobil nehodu a z místa ujel

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo dne 21. února 2019 kolem 11:13 hodin v katastru Sokolova na křižovatce silnice III. třídy č. 21029, silnice II. třídy č. 210 a místní komunikace vedoucí k autobazaru.

dezinfekce

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že nezjištěný řidič jel s nezjištěným vozidlem po vedlejší komunikaci silnice II. třídy č. 210, která je označená svislou dopravní značkou č. P4 "Dej přednost v jízdě" ve směru od gymnázia. Na výše uvedené křižovatce odbočoval vlevo na Citice, přičemž nerespektoval výše uvedené svislé dopravní značení a vjel do jízdní dráhy vozidla Škoda Superb, které jelo po hlavní pozemní komunikaci silnici III. třídy č. 21029 ve směru od Citic na Sokolov. Řidič vozidla Škoda, aby zabránil střetu s nezjištěným vozidlem, strhl řízení vlevo do prostoru místní komunikace vedoucí k autobazaru. Při stržení řízení uvedl vozidlo do smyku, který se mu nepodařilo vyrovnat. Následně narazil pravou přední částí vozidla do svodidel. Ke střetu s nezjištěným vozidlem nedošlo. Nezjištěný řidič poté z místa dopravní nehody odjel směrem na Citice, aniž by splnil povinnosti účastníka po dopravní nehodě. Ke zranění osob nedošlo.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace k dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy