Sokolovsko: Napadl několik lidí. Další osobě vyhrožoval po telefonu smrtí

Devatenáctiletý muž ze Sokolovska měl koncem dubna 2019 v Sokolově před místním barem napadnout muže. Po předchozí slovní rozepři měl 19letý muž jednou ranou rukou sevřenou v pěst napadnout poškozeného, který měl následkem toho upadnout na zem. Poté, co vstal, měl útočník muže napadnout znovu.

dezinfekce

I po této ráně měl poškozený znovu upadnout na zem, kde měl zůstat ležet. Útočník měl svého jednání zanechat a odejít z místa pryč. Poškozený muž se měl pádem udeřit do hlavy, přičemž utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici s následnou hospitalizací a vystavením pracovní neschopnosti.

O několik hodin později měl před další restaurací v Sokolově nejdříve slovně a poté i fyzicky napadnout 27letou ženu. Muž měl ženu svou dlaní udeřit do obličeje. Ta měla následkem úderu upadnout na zem. Incidentu chtěl zabránit jiný muž. I toho měl útočník fyzicky napadnout. Poškozený muž se snažil ubránit, kdy následkem toho došlo k pádu obou mužů na zem, kde měl 19letý muž v napadání pokračovat. Hned poté měl napadnout další poškozenou ženu. Tu měl nejdříve vulgárně urážet a následně jí rukou sevřenou v pěst udeřit do oblasti hlavy. Svým jednáním způsobil 27leté ženě škodu na rozbitém mobilním telefonu ve výši 2 tisíce korun.

Další den v odpoledních hodinách měl 19letý muž poslat dalšímu poškozenému muži zvukovou zprávu, která obsahovala výhružku fyzickým napadením a poté i smrtí. Zvuková zpráva dále obsahovala vulgární urážky. Svým jednáním vzbudil v muži obavu o své zdraví a o svůj život.

Policisté z Obvodního oddělení v Sokolově muži sdělili podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví, výtržnictví a nebezpečné vyhrožování, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Mgr. Soňa Podlahová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy