Sokolovsko: Na Motosrazu se pro Nadaci policistů a hasičů vybralo 25 tisíc

Další ročník akce s názvem Motosraz 155 se konala o víkendu od 15. do 17. června 2018 v areálu Ranč Vránov na Sokolovsku. Nabitý program byl připravený na každý den. Zahájení akce proběhlo již v pátek.

dezinfekce

Hlavní program byl v sobotu 16. června od odpoledne. Akce se zúčastnila mimo jiné Policie ČR, které byl tento ročník věnován a pro Nadaci policistů a hasičů byl vybrán finanční příspěvek. Pro policii bylo velikou ctí, že mohla být součástí tohoto krásného dne.

Jako veliké poděkování si policie připravila několik zajímavých ukázek ze své práce. K vidění byla například ukázka zadržení ujíždějícího pachatele ve vozidle nebo šikovného psovoda s policejním psem, který předvedl spoustu zajímavých ukázek a spolu s tím také zadržení agresivního pachatele. Pro všechny návštěvníky Motosrazu 155 byla připravena k vidění policejní technika. Na akci přijeli dopravní policisté se svým služebním měřícím vozidlem a s policejními motocykly. Hosté se mohli podívat například na vybavení vozidla, které používá Oddělení kriminalistické techniky, dále byla k vidění policejní čtyřkolka nebo zásahové vozidlo policie a další policejní technika.

Video s ukázkou najdete zde.

Během sobotního odpoledne zástupci Motosrazu 155 předávali finanční šek v hodnotě 25 tisíc korun Nadaci policistů a hasičů. Finanční dar přebíral osobně ředitel této nadace. Nedělní program byl zakončen tradiční spanilou jízdou všech zúčastněných motorkářů s policejním doprovodem. Během celé akce bylo k dispozici skvělé občerstvení, zábava a spoustu hostů, kteří se dobře bavili a přednášeli důležitá a zajímavá témata k bezpečné jízdě na motocyklu. Celou akci doprovázelo slunečné počasí. Letošní ročník Motosrazu 155 se velice povedl a všichni už se těší na další ročník této akce.

nprap. Mgr. Soňa Hergezelová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy