Sokolovsko: Dva případy krádeže

Na začátku března letošního roku měl devětadvacetiletý muž po poničení skleněné výplně vniknout do skladu jedné ze společností v Kraslicích. Z toho měl nakonec odcizit několik kusů autobaterií a různého příslušenství. Odcizené věci měl následně prodat a peníze použít pro svoji potřebu. Majiteli tímto jednáním měl způsobit škodu přibližně 2 500 korun.

dezinfekce

V sobotu 16. března měla v pozdních nočních hodinách vniknout dvojice mužů ve věku dvaadvacet a dvacet let na pozemek u rodinného domu v obci poblíž Chodova. Následně měli odcizit poblíž domu volně ležící pneumatiky i s disky. S několika kusy pneumatik měli opustit pozemek, ale při tomto jednání si jich všimla žena bydlící v domě. Poté, co na ně zařvala, tak dvojice mužů pneumatiky odložila do travnatého porostu. Policisté poté oba mladíky zadrželi.

Všem třem bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu krádeže a dvojici mužů navíc ještě z přečinu porušování domovní svobody. V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

prap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.03.2019 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy