Sokolovsko: Byl dopaden zloděj kabelů

Policisté z Obvodního oddělení v Lokti nad Ohří sdělili 47letému muži ze Sokolovska podezření ze spáchání přečinu krádež.

dezinfekce

Na začátku ledna měl v katastru obce Nové Sedlo poblíž železniční tratě odklopit víko žlabu pro kabely, kde měl následně přeříznout a odcizit přes 40 metrů kabelů. Podezřelý muž byl i s odcizenými kabely zjištěn pracovníkem bezpečnostní agentury a následně zadržen přivolanou policejní hlídkou. Tímto jednáním měl způsobit poškozené společnosti škodu dle odborného vyjádření ve výši téměř 7 000 Kč. O tomto případu jsme vás informovali zde.

Krádeže kabelů se muž neměl dopustit poprvé, v katastru obce Nové Sedlo měl krást kabely také v měsíci listopadu a v prosinci. Celkem měl tedy odcizit kabely v celkové délce téměř 200 metrů. O tomto jsme informovali zde.

Po provedených úkonech byl muž umístěn do policejní cely. V nejbližší době bude soudce rozhodovat o jeho vině a výši trestu.

V posledních třech letech byl za přečin krádež odsouzen Okresním soudem v Sokolově, proto mu teď v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 10.01.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy