Sokolov: Zítra hraje Baník s prvoligovou Ostravou

V úterý 25. září dojde k nejzajímavějšímu domácímu utkání tohoto roku. V rámci 3. kola MOL Cupu zavítá na západ Čech prvoligový FC Baník Ostrava. Tento mimořádný zápas vyžaduje ze strany klubu zvýšené nároky na jeho organizaci, proto klub připravil následující souhrn všech důležitých informací a pokynů tak, aby zápas mohl proběhnout co nejlépe.

dezinfekce

Informace před pohárovým zápasem s Ostravou:

A) Vstupenky
Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji - plná cena: 100 Kč, senioři: 60 Kč, ženy 60 Kč,  majitelé permanentních vstupenek a držitelé věrnostních karet 60 Kč, děti do 18 let zdarma.

Předprodejním místem je sekretariát klubu ve sportovním areálu Baník (pátek 21.09. a pondělí 24.09. vždy do 16:00, anebo dle dohody s paní Kovardinskou – tel. 724 431 075). 

Vstupenky zakoupené na pohárové utkání znamenají také vstup zdarma na následné druholigové zápasy s Táborskem a Vítkovicemi.

V den utkání se na stadionu budou prodávat vstupenky přímo do sektoru hostů.

B) Doprava
V den utkání bude již od 14:00 uzavřeno parkoviště pod zimním stadionem (býv. heliport) a část cyklostezky směrem ke stadionu (k tzv. Bráně Borců). Parkoviště bude sloužit pro příznivce hostujícího celku a cyklostezka jako přístupový koridor do sektoru hostů. Vše bude značeno.

Sokolovské fanoušky organizátoři žádají, aby na zápas dorazili z důvodu omezené parkovací kapacity v okolí stadionu pěšky.

Parkování bude možné na parkovišti před hlavním vchodem, dále v přilehlých ulicích (doporučení - zejména Seifertova ul. a Lipová ul.). V koordinaci s Policií ČR budou naplněné ulice postupně uzavírány, proto dbejte na pokyny přítomných policistů.

Více naleznete v přehledné mapce na konci tohoto článku.

C) Bezpečnost
Ve spolupráci s Policií ČR byl zápas vyhodnocen jako rizikový, na utkání tak bude dohlížet zvýšený počet policistů, pořadatelů a členů bezpečnostní agentury. O tomto jsme vás již informovali zde.

Sektor pro hosty disponuje dostatečnou kapacitou (600 fanoušků).

Na stadionu byl instalován kamerový bod, který bude monitorovat dění po celém stadionu, zejména pak v sektoru hostů.

Při utkání bude z bezpečnostních důvodů uzavřen celý oblouk blíže u tenisových kurtů.

V sektoru pro hosty bude zajištěno vlastní občerstvení a toalety.

Klub zajistí kyvadlovou dopravu ostravských fanoušků od vlakového nádraží na parkoviště u stadionu.

D) Organizace utkání
Od 14:00 nebude umožněn veřejnosti průchod areálem Baník.

Pokladny (včetně sektoru pro hosty) se otevírají již ve 14:30, kdy bude rovněž umožněn vstup na stadion. Proto vyzýváme fanoušky, aby na utkání vyrazili s větším časovým předstihem a vyhnuli se frontám u pokladen.

Při vstupu na stadion budou probíhat důkladné kontroly všech fanoušků, detailním prohlídkám budou podrobeny také vaše tašky či batohy. I z tohoto důvodu lze předpokládat tvoření front, proto opravdu zamiřte k utkání včas.

Vstup do sektoru hostů bude možný pouze po cyklostezce směrem od parkoviště pro hosty (bývalý heliport). Vstup do tohoto sektoru nebude z jiných směrů umožněn!

Organizátoři dále žádají fanoušky Baníku Ostrava, aby sami mířili do sektoru hostů, čímž bude eliminována možnost případných vyhrocených situací. Avšak organizátoři nechtějí fanoušky Baníku Ostrava omezovat, proto budou vpuštěni i mimo sektor hostů. Nicméně v případě nerespektování pokynů pořadatelů budou vykázáni do sektoru pro hosty.

„V úterý 25. září nás čeká velmi atraktivní duel, na který se pečlivě připravujeme. Přeji si, aby na utkání našlo cestu mnoho fanoušků našeho klubu, pro které jsme navíc zařídili výhodnou vstupenku. Zakoupením vstupenky na pohárový duel s Ostravou jim bude umožněn, po předložení této vstupenky, vstup na dva domácí druholigové zápasy s Táborskem a Vítkovicemi zdarma. Proto věřím, že se naši fotbalisté mohou na podporu sokolovských příznivců těšit nejen v úterý proti Ostravě, ale také při našich následných druholigových zápasech,“ říká k očekávanému utkání výkonný ředitel klubu Mgr. Tomáš Provazník.


Zdroj: Bc. Petra Božeková, FK Baník Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy