Sokolov: Ženu vydíral a pronásledoval

Kriminalisté z druhého oddělení obecné kriminality v Sokolově zahájili trestní stíhání 52letého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zločinu vydírání a přečinu nebezpečné pronásledování.

dezinfekce

Takového jednání se měl obviněný muž dopouštět na různých místech v Sokolově od ledna do listopadu tohoto roku. Vše mělo začít v lednu, kdy měl v osobním vozu fyzicky napadnout jeho o dva roky starší známou. Ženu měl opakovaně udeřit pěstí do obličeje a při tomto jí verbálně urážet. Poté, co se poškozené podařilo z vozu vystoupit, muž měl oběhnout automobil a ještě jednou ženu udeřit. Poté z místa odešel pryč. 

Obviněný muž měl  ženu mnohokrát v místě bydliště pronásledovat a neustále ji při fyzickém kontaktu nadávat a vyhrožovat.  Svým jednáním v ní vzbudil obavu o svůj život a zdraví. K poslednímu incidentu mělo dojít koncem listopadu na parkovišti nákupního centra v Sokolově. Zde měl obviněný muž vyhrožovat nejen poškozené ženě, ale i jejímu manželovi. Poté došlo mezi oběma muži ke slovní a fyzické potyčce.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na 8 let.

prap. Eva Valtová
por. Bc. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 28.11.2019 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy