Sokolov: Začne druhá etapa opravy chodníků na nám. Budovatelů

V levé části náměstí Budovatelů (ve směru od OD Ural) začíná rekonstrukce chodníku. Půjde o druhou etapu této investiční akce města, která potrvá zhruba do června. Druhá etapa začne 9. března a opraven při ní bude chodník na levé části náměstí.

dezinfekce

Během stavebních prací je třeba počítat s omezením, které se dotkne především parkování. Ulice podél chodníku bude průjezdná, přístup do obytných domů i provozoven bude zajištěn.

Opraveny budou chodníky podél bytových domů. Součástí prací je i napojení svislých dešťových svodů do veřejné kanalizace. Stavba je rozdělená na dvě etapy. V rámci druhé etapy dojde k vyspravení podloží a pokládce nové žulové dlažby stejného vzhledu jako je v ul. 5 května.

V první etapě, která byla realizovaná v loňském roce, byl vyspraven chodník na pravé straně náměstí při pohledu na Městský dům kultury. Došlo na opravu podloží a pokládku původní zámkové dlažby. Druhou etapu tvoří chodník na levé straně.

Celkové náklady na akci se pohybují kolem tří milionů korun a zhotovitelem je společnost SWIETELSKY stavební, s. r. o., která byla vybrána na základě zadávacího řízení.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
06.03.2020 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy