Sokolov: Výtěžek z akce Dobrá věc půjde Nadačnímu fondu Šance onkoláčkům

V pondělí 4. února proběhne Světový den boje proti rakovině a proto se bude v sokolovském Městském divadle pomáhat. Výtěžek z akce s jednoduchým názvem Dobrá věc totiž poputuje na Nadační fond Šance onkoláčkům.

dezinfekce

A co se všechno bude dít? Především proběhne křest Pexesa, které nejen pomáhá, ale bude také bavit. Vzniklo totiž z fotografií poprsí 24 sokolovských žen. Jak se zdá, tato společenská hra ale není pro začátečníky. Dát dohromady levé a pravé prso, jenž spolu tvoří pár, je totiž poměrně zapeklitý oříšek. Pexeso dostanete ke každé vstupence na akci, případně si jej můžete koupit i pro kamarády za 100,- Kč na místě nebo později v Sokolovském infocentru.

Pro tento charitativní večer je ale především připraven bohatý program. Představí se street artový umělec Radek Slabý, který bude během doprovodného programu vytvářet obraz. I ten se vydraží. Veškeré vybrané peněze udělají radost onkoláčkům. Potěchu z krásy pohybu zajistí tento večer Alice a Andrej z AAGravity svou párovou akrobacií. Sílu slova a přednesu předvede mistr ČR ve slam poetry pro rok 2017 Filip Koryta. Hudební nadšence zase uspokojí západočeský popový umělec Matěj C.H.

Třešničkou na pomyslném charitativním dortu bude promítání letošního filmového hitu Bohemian Rhapsody. Celým večerem vás bude provázet známý tanečník, moderátor a herec Jan Onder.

Nezapomeňte si od 21. ledna koupit vstupenku v Sokolovského infocentru. Za 150,- Kč se v ní schovává jeden výtisk pexesa, zážitek z kulturně nabitého večera a především dobrý pocit z pomoci druhým. 


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 09.01.2019 19:00




0 +
 

Hlavní zprávy