Sokolov: Ve městě proběhl turnaj v minivolejbalu

Minulý víkend pořádal klub Volejbal Sokolov první kolo Karlovarské ligy minivolejbalu. Tento sport se v našem kraji těší veliké oblibě, což dokazují pravidelná vítězství v republikových kolech.

dezinfekce

Turnaj, který byl určen pro děti v kategoriích od prvních do šestých tříd, si nenechal ujít žádný z klubů Karlovarského kraje.

Po letní pauze se děti na zápasy velmi těšily, neboť právě na nich si nejvíce osvojí pravidla hry a pochytí něco nového. Hlavním cílem bylo motivovat mladé volejbalisty k vyšším sportovním výkonům v tomto krásném, avšak náročném sportu. Díky skvělé organizaci se celkově za oba dny odehrálo na šesti hřištích neuvěřitelných 380 zápasů, do kterých nastoupilo 180 dětí.

Kluci ze Sokolova se na turnaji rozhodně neztratili a ukořistili tři medaile. Ve žluté barvě získali stříbrnou medaili Ondra Bek a Radim Ďurkovský, v oranžové se na 3. místě umístili Jakub Šiška a Víťa Musil, kteří navázali na loňské úspěchy. Největším úspěchem bylo 1. místo v modré kategorii pro Jana Dvořáka, Ondru Kadeřábka a Tomáše Zahrádku, kteří prošli turnajem neporaženi.

"Gratulujeme medailistům a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů," uvedl za Volejbal Sokolov Vít Dvořák.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy