Sokolov: Standa čeká v nemocnici na další důležité utkání

Poslední domácí zápas letošní sezony, který Baník odehrál s Trhači z Kadaně, se nesl v charitativním duchu. Hlavním hrdinou celého podvečera byl malý Standa, který bojuje s drakem ve formě leukémie. Výtěžek ze vstupného spolu s příspěvkem hráčů a partnerů klubu činil 65 525 Kč. Tím podpora malého hokejisty nekončí. Stále běží aukce dresů z letošního ročníku, a to do 31. března.

dezinfekce

O tomto charitativním utkání jsme vás informovali zde a o vybrané částce zde.

"Dne 29. 3. to budou přesně dva měsíce, co můj syn Standa bojuje s Drakem a celá jeho rodina s ním. Stojíme po jeho boku jako jeho armáda, která ho nikdy nenechá padnout a vy všichni s námi. Za tu dobu má Standulka skoro ukončený druhý protokol. Musím přiznat, že má jen minimální vedlejší účinky. Kromě bolestí zad, nožiček, hlavy a nevolností. Je více unavený, ale to se dalo čekat. Ve středu má první propustku domů. Už teď se na to moc těšíme. Rodina nám chybí. Přibližně za sedm týdnů ho čeká převoz do Prahy a následná transplantace kostní dřeně. Nikdo z nás nevíme, co máme očekávat, ale jedním jsme si jisti všichni. Až tohle všechno skončí a Standa bude mít nové buňky, už nás čeká jen lepší budoucnost. Dárcem kostní dřeně je jeho starší sestra Karolínka. Moje dcera je mistryně světa v kumite a proto vím, že ona mu tenhle boj pomůže vyhrát úplně nejvíc. Bude to nový život přímo do žíly. Touto cestou bych také chtěla poděkovat všem, co nám pomohli. Hokejistům HC Baník Sokolov, paní starostce města Sokolov, panu Klimešovi, slečně Veselé z Baníku, všem dárcům, paní třídní učitelce Plavcové, paní ředitelce ZŠ Pionýrů a všem dalším, kterým není náš osud lhostejný a kteří na nás v této nelehké době myslí. Všem těmto lidem bych chtěla také vzkázat, že se máme vzhledem okolnostem dobře a Standa je připraven na největší boj ve svém životě. Děkujeme za podporu, protože díky ní víme, že SPOLEČNĚ DRAKA PORAZÍME JEDNOU PROVŽDY!" s pozdravem za celou mou rodinu Nikola Francová.

Stáňa s rodinou Francových posílá pozdrav z nemocnice a připravuje se na transplantaci kostní dřeně, kterou mu věnuje jeho sestra Karolínka.

Nezapomeňte, že do 31.3. probíhá aukce hraných dresů z letošní sezony. Výtěžek půjde společně se sumou vybranou v posledním utkání sezony na pomoc Standovi v boji s drakem - viz zde.

Pokud byste chtěli malého hokejistu podpořit v boji se zákeřnou nemocí, nemusíte váhat. Vydražte si dres svého oblíbeného hráče, celý výtěžek bude věnován rodině Francových!


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy