Sokolov: Řidiči, pozor na Den horníků! (TV Západ)

Každoroční největší svátek Den horníků v Sokolově letos se letos uskuteční v sobotu 9. září. Kromě bohatého programu se chystají dopravní omezení, které se dotknou především centra města.

dezinfekce

„Ty komplikace jsou opravdu rok od roku menší. Je to za prvé tím, že i návštěvníci hornické pouti, poučeni předchozími lety, se mnohem zodpovědněji chovají. Plno z nich využije i jiné cesty, než jen přijet autem. Druhou věcí je také, že složky, které zajišťují plynulost, já tady musím opětovně vyzdvihnout Městskou policii, Policii ČR, různé pořadatelské agentury, které nám pomáhají a pořadatelská služba samotná - MDK, svoje úlohy zvládají stále lépe a lépe. I v letošním roce čekáme, ani nechci říci komplikace, spíše možné zdržení právě všech, kteří na tu finálovou část hornické pouti, tady mluvíme zejména o těch večerních hodinách, budou přijíždět a po závěrečném ohňostroji zase ze Sokolova odjíždět. Ale já jsem přesvědčený, že stejně jako loni a předloni už to bude znamenat pouze opravdu minimální zdržení všech, kteří stráví věřím příjemný den u nás v Sokolově,“ vysvětlil starosta města Jan Picka.

Veškeré aktuální informace najdete na specializované stránce Dne horníků. Na ní se dostanete z našeho webu www.regionzapad.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy