Sokolov: Provoz na Vítězné částečně omezí stavba parkoviště

Provoz na sídlišti Vítězná v Sokolově bude od počátku června částečně omezen, a to především v části ulice Atletická. Tady bude platit úplná uzavírka místních komunikací od čísla popisného 2003 až po číslo popisné 1999, a za číslo popisné 2000 – 2002 směrem do staveniště.

dezinfekce

Stavební úpravy tady bude provádět firma Druhá severočeská stavební společnost a skončit by měly nejdéle do 30. září. Akce si vyžádá náklady kolem 3,47 milionu korun.

Zemní práce na komunikaci budou probíhat tak, aby nedošlo k ohrožení účastníků silničního provozu a chodců. V případě potřeby a možnosti stavby budou do uzavřeného úseku vpuštěna vozidla IZS. Pracovní místo bude řádně ohraničeno pevnými zábranami a zabezpečeno proti vstupu nepovolaných osob podle platných norem. Výkop musí být zabezpečen proti případnému pádu do výkopu, zejména v noci (osvětlení, ohrazení, přechodový můstek pro chodce apod.). Při úpravě stávajících chodníků zhotovitel zajistí, aby obyvatelé přilehlých domů nevstupovali do staveniště. Přímo přilehlé vchody zajistí pevnými zábranami. Za údržbu a čištění přilehlých komunikací a kanalizačních vpustí, jejichž znečištění vznikne v souvislosti či v důsledku prováděných prací, odpovídá stavební firma.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy