Sokolov: Prevence i zábava. To byl večer pro seniory

Pozvat si jako moderátora a baviče Vladimíra Hrona, to je skoro sázka na jistotu, že se akce, alespoň co se zábavy týká, povede. A vůbec přitom nevadí, že je její část vyhrazena i pro věci vážné, jakými je zcela jistě debata o prevenci a práci městské policie. Při tradičním pořadu Večer pro seniory s městskou policií zaplnili v pondělí 9. prosince lidé hlediště městského divadla téměř do posledního místa, a kdo přišel, určitě se nenudil.

dezinfekce

Pozvání na večer přijali kromě starostky Renaty Oulehlové a místostarosty Jana Picky rovněž poslankyně parlamentu Iva Kalátová, hejtmanka Jana Mračková Vildumetzová, náměstek hejtmanky a od ledna její nástupce Petr Kubis, generální vikář Jiří Majkov i velitel Městské policie Sokolov Petr Procházka. Řečníci ve svých krátkých projevech apelovali především na zlepšení vztahů mezi lidmi a zdůraznili význam práce se seniory, kteří tak mohou být až do pozdního věku stále aktivní. Náměstek Kubis v sobě nezapřel policistu a upozornil rovněž na dodržování bezpečnostních pravidel v době předvánočního shonu. Všechna vystoupení doprovázel vtipným glosováním Vladimír Hron. O práci městské policie a službách, které mohou senioři využívat, ať už je to tísňové tlačítko nebo Senior taxi, hovořil zástupce velitele městské policie Petr Krágl. Připomněl i možnost cvičení sebeobrany.

Po oficialitách a preventivně informační části večera následoval blok písniček a vyprávění v podání Vladimíra Hrona, jenž se i několikrát převtělil do Karla Gotta. Ke společnému zpěvu téměř okamžitě strhl celé publikum. Vrcholem večera pro seniory bylo losování tomboly a rozdávání dárečků. O losování se postarala starostka Renata Oulehlová, v roli rychlých kurýrů rozdávajících ceny z tomboly a přitom pobízených Vladimírem Hronem se výborně osvědčil náměstek Petr Kubis a jeho manželka.

Fotoreportáž z akce najdete zde.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy