Sokolov: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít dne 17. 11. 2018 v 09:48 hodin v Sokolově na parkovišti před OD Kaufland mezi osobním vozidlem tov. zn. Škoda Superb a chodcem.

dezinfekce

Dle tvrzení chodce mělo k dopravní nehodě dojít tak, že on v tuto dobu přemisťoval řadu nákupních vozíků z konce parkoviště do přístřešku umístěného před vstupem do obchodu.  V jedné z křižovatek v zadní části parkoviště potkal v protisměru ono jedoucí vozidlo značky Škoda. Když jel řidič zpět, měl srazit vozidlem muže, jenž tlačil vozíky a z místa nehody odjet. Řidič vozidla značky Škoda uvedl, že v danou dobu vycouval z parkovacího místa před obchodním domem, kdy mu ve směru jízdy bránili v bezpečném průjezdu košíky umístěné pod přístřeškem a zasahující do středu komunikace. Proto chtěl s vozidlem objet jeden parkovací blok a pokračovat k výjezdu. Při průjezdu kolem muže, jenž tlačil vozíky, nemohl projet. Během toho na něj muž mával rukama a křičel. Když kolem něj projížděl zpět, měl dle jeho tvrzení, nejspíš úmyslně muž do jeho vozidla narazit a být agresivní. Z tohoto důvodu odjel pryč. S oběma muži byla následně provedena policisty orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně.

Míra a příčina zavinění dopravní nehody je předmětem dalšího šetření. Policie hledá svědky dané události, aby pomohli svým svědectvím přispět k objasnění dopravní nehody. V případě jakýchkoliv informací se obraťte na telefonní linku 158.

nprap. Bc. Zuzana Týřová


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
st 21.11.2018 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy