Sokolov: Otec se synem odcizili 4 autobaterie

Policisté na Obvodním oddělení v Sokolově sdělili dvěma mužům ve věku 25 a 43 let podezření ze spáchání přečinu krádež spáchaného formou spolupachatelství.

dezinfekce

Tohoto trestného činu se měli otec se synem dopustit nejméně ve dvou případech na začátku prosince v Sokolově po společné předchozí domluvě. Nejprve měli první prosincový večer přijít do areálu firmy a otevřít u zde zaparkovaného nákladního vozidla Mercedes kastlík s autobateriemi. Pomocí přineseného nářadí se měli k autobateriím dostat a odcizit je. O pár dní později se ve večerních hodinách opět vrátili do stejného areálu firmy a tentokrát měli autobaterie odcizit ze zde zaparkovaného nákladního vozidla Scania. Celkem tak odcizili čtyři autobaterie. Dle odborného vyjádření byla škoda odcizením vyčíslena na částku kolem 24 000 Kč.

Oba podezřelí muži se tohoto jednání dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech za přečin krádež odsouzeni Okresním soudem v Sokolově, proto jim nyní hrozí v případě prokázání viny až tříletý trest odnětí svobody.


nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 21.01.2019 10:00




0 +
 

Hlavní zprávy