Sokolov: Odcizil kasírtašku s 30 tisíci

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov – město sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže sedmačtyřicetiletému muži ze Sokolovska.

dezinfekce

V prvním případě měl muž přijít se svou známou do jedné ze sokolovských prodejen, kde měla dát žena do tašky několik balení kávy a tašku připravit pro zmíněného muže. Ten měl následně tašku vzít a bez zaplacení projít přes pokladny.

Ve druhém případě už měl muž jednat sám. Poté, co přišel do jedné ze sokolovských restaurací, měl využít nepozornosti servírky a z barového pultu odcizit odloženou kasírtašku. Ta obsahovala finanční hotovost přes 30 tisíc korun.

Sedmačtyřicetiletý muž není pro policisty žádným nováčkem. V posledních třech letech byl totiž za přečin krádeže již odsouzen. Vzhledem k tomu mu v nynějším případě hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Muž je navíc v současnosti umístěn v policejní cele a v nejbližší době bude předán soudu, který rozhodne o jeho trestní odpovědnosti.

Jednání ženy, která měla zmíněnému muži připravit zboží do tašky, bylo oznámeno na příslušný správní orgán pro podezření ze spáchání přestupku.

prap. Bc. Michal Žáček

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy