Sokolov: Městská policie bavila seniory

Dne 6. prosince 2017 proběhl pod taktovkou Městské policie Sokolov v participaci s Městem Sokolov a Městským domem kultury Sokolov každoroční Večer pro seniory a hosty MP.

dezinfekce

Opět bylo celé divadlo plné pozvaných seniorů, jak ze seniorských organizací působících ve městě či těch, kteří spolupracují se strážníky i mimo tyto instituce. Navštěvují kurzy sebeobrany, mají tísňová tlačítka, jezdí se službou Senior expres nebo se se strážníky osobně znají. Někteří ze seniorů obdrželi hned v úvodu při vstupu do divadla milé dárečky, které pro ně připravily děti z přípravného ročníku ZŠ ul. Běžecká v Sokolově.

V letošním roce pomohli strážníkům s programem dva úžasní kamarádi a kolegové Josef a Ilča, kteří se strážníky z oddělení prevence kriminality městské policie nastudovali 20 minutovou hru k tématu „Šmejdi“. Dalším milým doplňkem večera byla přítomnost hudebního divadla Hnedle vedle, které přijalo pozvání a přivezlo jako hosta seniorům herečku paní Ivu Hüttnerovou a zpěváka Zbyňka Drdu. Program s paní Ivou a Zbyňkem Drdou si režíroval sám ředitel divadla pan Tomáš Barták. A toto se moc líbilo, nádherné a velmi povedené povídání se známou herečkou nejen o jejím životě, ale i o její profesní dráze. Zbyněk Drda proložil povídání vánočními písněmi. Po necelém dvouhodinovém představení odcházeli senioři spokojeni a děkovali za pěkný večer, který byl poděkováním strážníků za spolupráci s nimi. Pozvání do divadla přijali náměstek hejtmanky KÚ KK Mgr. Petr Kubis, místostarostka Sokolova Renata Oulehlová, která si zahrála i ve hře „Šmejdi“ a velitel Městské policie Sokolov Bc. Petr Procházka. 

"V samotném závěru děkujeme všem, kteří se s námi podíleli na povedeném večeru pro seniory a v neposlední řadě je na místě přání Městské policie Sokolov do roku 2018. Přejeme všem prožití Vánoc tak, jak si vysnili, buďte zdraví, šťastní a spokojení," uvedla za Městskou policii Sokolov vedoucí oddělení prevence kriminality Mgr. Bc. Hana Procházková.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy