Sokolov: Město zve na veřejné projednání Územní studie Hrušková

Město Sokolov, zastoupené Městským úřadem Sokolov, odborem rozvoje města, zve veřejnost na projednání akce Územní studie Hrušková a Projekt výstavby vodovodu a kanalizace Hrušková. Veřejné projednávání se koná v pondělí 11. listopadu v 15:30 na Městském úřadu Sokolov v zasedací místnosti A. 1. 11. za účasti vedení města.

dezinfekce

Body veřejného projednání jsou následující.

Závěrečné veřejné projednání „Územní studie Hrušková.“ Územní studie řeší pouze parcely vlastníků, kteří v roce 2017 dali městu písemný souhlas se zařazením svých pozemků do této studie. Veřejné projednání bude za účasti zhotovitele dokumentu „Územní studie Hrušková“ Ing. Vladivoje Řezníka, který seznámí přítomné s konečnou podobou územní studie, do které se pokusil zapracovat všechny připomínky, které byly podány písemně nebo ústně při předchozím veřejném projednání, které se konalo 10. 07. 2019 na Městském úřadu Sokolov. Aktuální mapu řešeného území naleznete na webových stránkách města v sekci Projekty města

Připojení obce Hrušková na veřejnou vodovodní a kanalizační síť, které bude projednáno za účasti zhotovitele projektové dokumentace společnosti Vodohospodářská společnost Sokolov, s.r.o.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
08.11.2019 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy