Sokolov: Město vybralo firmu na přestavbu hokejových šaten (TV Západ)

Opakované výběrové řízení na rekonstrukci hokejových šaten na sokolovském Baníku zná svého vítěze. Ze šesti firem vzešla nejnižší nabídková cena 10,8 milionu korun bez DPH.

dezinfekce

„Jsme velice rádi, že se včera vybrala firma, která zahájí rekonstrukci kabin na našem hokejovém stadionu. Kabiny, to v jakém jsou stavu – to už není za pět minut dvanáct, ale opravdu po dvanácté a musí se to řešit. Rekonstrukce začne okamžitě, hned druhý den potom, co hokejisté dohrají soutěž. Věříme, že firma, která zakázku vyhrála a která ví, že musí být hotovo do začátku nové hokejové sezóny, to opravdu stihne a naši hokejisté a hlavně naše hokejové děti budou mít podmínky pro ten svůj sport naprosto ideální,“uvedla starostka Sokolova Renata Oulehlová.

Kromě úpravy dispozic šaten dojde k doplnění hygienického vybavení, opravy konstrukcí, povrchů a podlah. Dále budou provedeny úpravy instalací, doplnění vzduchotechnického zařízení, elektrické požární signalizace i slaboproudých rozvodů. Prostory šaten budou nuceně větrány s využitím odpadního tepla. Na střeše objektu šaten zimního stadionu budou osazeny vzduchotechnické jednotky s rekuperací. Chybět nebude ani nové ocelové nouzové únikové schodiště.

„Náklady schválené zastupitelstvem jsou ve výši 13 milionů na rekonstrukci a milion na mobiliář,“ dodala Oulehlová.

Stavební práce budou probíhat v obou patrech stávající budovy. Stadion HC Baník Sokolov s kapacitou 5000 diváků byl postaven v roce 1961, zastřešení proběhlo v letech 2000 – 2001.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy