Sokolov: Město investuje do oprav komunikací deset milionů korun

Deset milionů korun uvolní v letošním roce město Sokolov na mimořádné opravy komunikací. Ty zajistí městská společnost SOTES Sokolov, s.r.o. Práce budou probíhat v průběhu roku 2018. Stavební práce výrazně běžný provoz neomezí.

dezinfekce

O tom, které úseky budou letos opraveny, rozhodovali úředníci města i pracovníci technických služeb, přičemž poznatky měli rovněž od občanů města. Letos budou opraveny chodníky k deseti domům v ulici Marie Majerové, přístupový chodník do školy a školky ul. Mánesova, chodník do MŠ Alšova ul., chodník Gagarinova ul., ul. Vrchlického, ul. Heyrovského, garáže Bohemia, komunikace K. Čapka, komunikace nad TJ Baník, chodník za domem 1710 ul. Švabinského, Truhlářská ul., ul. Slovenská, chodník ul. Spartakiádní, Areál lesoparku Bohemia, svodidla ul. Závodu Míru (nad zahrádkami), parkoviště ul. Želivského a chodník od TESCA k Poště 5 ul. Heyrovského. Nejrozsáhlejší opravy, kde investice dosahuje jednoho milionu korun, jsou ulice Truhlářská, Karla Čapka a komunikace nad TJ Baník. Většinou se jedná o položení nového asfaltu, nebo úpravu nerovností v terénu, například u areálu Bohemia.

Společnost SOTES se ve městě dále stará například o sezonní údržbu komunikací, veřejné osvětlení, nebo svoz odpadu. Město za služby v roce 2018 vydá 93 milionů korun. 

Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy