Sokolov: Loupežné přepadení. Možný pachatel je muž na identikitu. Poznáváte ho?

Sokolovští kriminalisté prošetřují zvlášť závažný zločin loupež, kterého se měli dopustit dne 3. listopadu 2018 v čase od 23:00 do 23:20 hodin v Sokolově dva dosud neznámí pachatelé.

dezinfekce

V ulici Sokolovská měli nečekaně přistoupit zezadu k poškozenému a beze slov ho silně strčit do zad. Poškozený nárazem ztratil rovnováhu a spadl na zem. Když dopadl na lokty, kolena a obličejem k zemi, měl ho jeden z nich zakleknout a páčit mu ruce, aby vysvlékl z jeho zad batoh. Když se mu to podařilo, hodil batoh druhému pachateli, který jej prohledal, vyházel z něj věci na zem a z peněženky odcizil finanční hotovost ve výši kolem 1500 korun. Poté z místa oba pachatelé utekli.

V rámci šetření byl sestaven identikit jednoho z možných pachatelů. Jednalo se o muže ve věku 20 až 30 let, 177 cm vysoké sportovní postavy a měl krátké tmavé vlasy. Na sobě měl černohnědou mikinu vzadu s bílým nápisem KING a číslem 01, modré rifle a na nohou botasky. Na krku měl tetování nevybarvených hvězdiček.

Druhý pachatel byl též ve věku 20 až 30 let, 168 cm vysoké silnější postavy. Na sobě měl delší tmavou mikinu, tmavé tepláky. Na pravém zápěstí měl tetování hada s otevřenou tlamou. Pravděpodobně se jmenuje Petr.

Policisté nyní žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámých pachatelích. V případě jakýchkoliv poznatků volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy