Sokolov, Loket: Zničil vše, co mu přišlo pod ruku

K prvnímu případu výtržnictví došlo v Sokolově na konci měsíce srpna, kde 22letý místní muž udeřil pěstí do omítky domu a tím jí poškodil. Dále měl přejít k popelnicím a začít do nich kopat a bouchat.

dezinfekce

Poté se přesunul na parkoviště, kde poničil dvě zaparkovaná osobní vozidla, u kterých poškodil kryt motoru, plastový kryt zadního světla a ukopl plastový kryt ze zpětného zrcátka. Celkem tak svým jednáním způsobil škodu dle odborného vyjádření téměř 23 tisíc korun. Od sokolovských policistů si vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

O tři dny později došlo k výtržnictví také v Lokti. Zde 23letý muž ze Sokolovska před prodejnou potravin fyzicky napadl stejně starého muže. Nejprve jej udeřil otevřenou dlaní do nosu a poté pěstí do oblasti oka. Když muž ležel na zemi, ještě jej několikrát udeřil do obličeje. Zranění napadeného muže si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici, kde byl muž hospitalizován. Od loketských policistů si podezřelý vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy