Sokolov: Ke Dni učitelů získala ocenění pětice pedagožek (TV Západ)

V Den učitelů, ve čtvrtek 28. března, došlo na sokolovské radnici k ocenění pětice učitelek ze zdejších základních škol.

dezinfekce

Z rukou starostky Renaty Oulehlové, místostarosty Jana Picky a vedoucí odboru finančního a školského Barbory Bardonové převzali čtyři z kantorů plaketu J. A. Komenského. Pátá učitelka již v minulosti plaketu obdržela a nyní si převzala pamětní list starostky.

Plakety získaly: Bohumíra Kotesová (ZŠ Pionýrů) za dlouholetý přínos ve školství a aktivitu v zajišťování mimoškolních aktivit, Naděžda Beňadíková (ZŠ Rokycanova) za dlouholetý přínos ve školství, inovativní trendy pro zpestření výuky a pracovní nasazení nad rámec povinností, Ivana Vacková (ZŠ Švabinského) za dlouholetý přínos ve školství, úspěchy s mezinárodními projekty a aktivitu v zajišťování kulturní akcí s pěveckým sborem a Ludmila Koutecká (ZŠ Křižíkova) za dlouholetý přínos ve školství a úspěšnou přípravu žáků na reprezentaci školy v předmětových soutěžích. Pamětním listem starostky města byla oceněna Eva Bystřická (ZŠ Běžecká).

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy