Sokolov: Část střechy na zimním stadionu čeká oprava

Část střechy na sokolovském zimním stadionu čeká celková oprava, konkrétně se jedná o část nad strojovnou vzduchotechniky. Zakrytí této části objektu je v nevyhovujícím stavu a je třeba zabránit zatékání, které by mohlo ohrozit technologii v budově.

dezinfekce

Náklady na opravu se pohybují kolem 963 000 korun a díla se ujme na základě výsledků veřejné zakázky společnost Banostav – SB, s.r.o.

Firma si převzala staveniště 4. září a práce mají skončit do 11. listopadu. Na provoz zimního stadionu, kde už zanedlouho začnou soutěžní utkání včetně zápasů první hokejové ligy, nebude mít oprava střechy žádný vliv. Řemeslníky přitom čeká poměrně náročná práce. Musejí rozebrat skoro celou starou střešní konstrukci o velikosti kolem 353 metrů čtverečních. Stavební prvky, které nebudou poškozeny, zůstanou zachovány, ostatní čeká výměna. Že by si s opravou střechy v relativně krátkém termínu měla firma poradit, dokládají slušné reference. Letos už opravila zastřešení části městského úřadu poničeného bouřkou a kroupami. V současnosti pracuje také na střeše nové městské knihovny na Starém náměstí.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy