Sokolov: Čarodějnice se sletí opět na Bohemii (TV Západ)

Na další akci pro veřejnost zve Městský dům kultury v Sokolově. Akce je spojená s filipojakubskou nocí 30. dubna a lidovým zvykem pálení čarodějnic a stavění májky.

dezinfekce

„Letošní pálení čarodějnic začíná v 17:30 hodin v areálu Bohemia. Začínáme hudební skupinou Triton, v 18:30 potom bude operní a muzikálová pěvkyně Magda Malá. Budeme tam mít pohádku, potom bude lampionový průvod, čarodiskotéka a někdy kolem 19:00 hodin bude zapálení vatry. V 19:45 hodin bude skupina Greyhound a ve 20:45 hodin plánujeme ohňostroj. Tam se může stát, že to bude plus 10 minut, podle toho, jaké bude počasí, protože nebudeme střílet do světla, počkáme si trošku až bude tma. Snad to dopadne dobře. Když vše půjde, jak má, tak ve 21:00 hodin by měla začít hrát kapela de Bill Heads,“ uvedl k programu ředitel Městského domu kultury Sokolov Ladislav Sedláček. 

Vstup na akci je volný, parkování zajištěno v místě na pískové ploše u garáží. K dispozici by mělo být zhruba 12 stánků s občerstvením a atrakce ve formě kolotočů. Lidé si také mohou přinést vlastní buřty k opečení na dvou menších vatrách.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy