Sokolov: Bývalé ženě vyhrožoval zabitím

Sokolovští kriminalisté zahájili trestí stíhání třiačtyřicetiletého muže z jedné menší obce na Karlovarsku, kterého obvinili ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví.

dezinfekce

Obviněný měl od ledna do června letošního roku po rozvodu se svou ženou opakovaně docházet pod vlivem alkoholu do jejího bydliště v Sokolově a domáhat se styku se svým nezletilým synem. Měl zvonit a bouchat na její domovní dveře a přitom jí vulgárně nadávat, a to jak přes den, tak i v nočních hodinách. Na konci dubna se s ním žena bavila z okna svého bytu, kdy ho měla několikrát požádat, aby jí už neobtěžoval. Na to měl muž zareagovat tím, že vytáhl kuchyňský nůž. Tím měl několikrát přejet přes svou ruku a vyhrožovat jí přitom zabitím.

Kromě toho měl muž několikrát usnout v chodbě domu, ve kterém bydlela jeho bývalá žena. V jeho sklepních prostorech měl vykonávat osobní potřeby a tím znepříjemňovat život nájemníkům.

Policisté muže zadrželi. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což akceptoval a na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby.

V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Jakub Kopřiva

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy