Sokolov: Bojíte se rádi? Muzeum pořádá noční prohlídku výstavy Dracula a ti druzí

Pokud máte rádi tajemno, strašidelné příběhy a postavy s nimi spojené, pak využijte nabídky Muzea Sokolov a přijďte dokázat, že se nebojíte. Ke složení bobříka odvahy stačí málo. V pátek 4. října navštívit po setmění unikátní výstavu Dracula a ti druzí, která je momentálně instalovaná v restaurovaném sklepení sokolovského zámku.

dezinfekce

Vzhledem k večernímu termínu prohlídky máte zajištěný vstup, pořadatelé ovšem nezaručují, že ze sklepení také odejdete. Dracula prý dlouho nejedl…

Noční strašidelná prohlídka výstavy Dracula a ti druzí začíná v 19 hodin a 30 minut. Vstupné do potemnělého podzemí platí podle ceníku, prohlídku je možné zamluvit dopředu na pokladně v muzeu. A pokud si chcete uchovat zdravou kůži a k noční návštěvě nemáte odvahu, nezoufejte. Výstavu Dracula a ti druzí si můžete v zámeckém sklepení prohlédnout i ve dne až do 27. října. Následně pak bude přístupná během několika mimořádných prohlídek, které bude muzeum dopředu avizovat.

Otevírací doba výstavy Dracula a ti druzí je od středy do neděle vždy od 9 do 12 a od 13 do 17 hod. Vstup vždy v celou hodinu - v 9, 10, 11, 13, 14, 15 a 16 hodin. Vstupenky k zakoupení v pokladně muzea v 1. patře zámku nebo ve výstavní síni v přízemí.

Výstava je připravena ve spolupráci s Letohrádkem Mitrovských Brno.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy