Karlovy Vary: Armáda ČR ocenila starostku města Sokolov

Pamětní mincí udělovanou při příležitosti Dne válečných veteránů byla oceněna sokolovská starostka Renata Oulehlová. Vyznamenání převzala za dlouholetou spolupráci a podporu Krajského vojenského velitelství Karlovy Vary a pozitivní propagaci Armády ČR.

dezinfekce

Medaili starostce předal v Karlových Varech 17. prosince ředitel krajského vojenského velitelství plukovník generálního štábu Ing. Jaroslav Kořínek.

Původně měla Renata Oulehlová převzít ocenění přímo v Den válečných veteránů. Pro její pracovní zaneprázdnění byl slavnostní akt odložen a starostka byla nyní pozvaná do sídla krajského vojenského velitelství v Karlových Varech, které si tak mohla osobně prohlédnout. Před vlastním převzetím pamětní medaile probrala s plukovníkem Jaroslavem Kořínkem řadu aktuálních věcí, především pak hovořili o přípravách na otevření střední vojenské školy v Sokolově. Ta zde má začít fungovat od školního roku 2020/2021. Starostka i plukovník Kořínek jsou přesvědčení, že se záměr tentokrát podaří dotáhnout do konce. Debatovali rovněž o aktivních zálohách a zájmu o tento druh vojenské služby nebo přípravách výcvikového střediska Armády ČR ve vojenském prostoru Hradiště. Plukovník Kořínek poděkoval starostce Renatě Oulehlové za podporu, kterou město Sokolov armádě poskytuje. Ta považuje vzájemnou spolupráci za velmi dobrou a věří v její pokračování.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 18.12.2019 12:00




0 +
 

Hlavní zprávy