Seminář k domácí péči nabídne užitečné informace

Začínáte pečovat o své blízké anebo se domácí péči věnujete dlouhodobě, a přesto máte řadu otázek? Pak si přijďte pro potřebné informace a povzbuzení na seminář, který se uskuteční 28. listopadu v Krajské knihovně Karlovy Vary. Akci pořádá Fond dalšího vzdělávání v rámci projektu Podpora neformálních pečujících II.

dezinfekce

Na semináři se dozvíte, kam se obrátit, začínáte-li pečovat, jaké máte možnosti finanční podpory a jak o ní zažádat, jaké úřady a instituce vám mohou pomoci či jaké sociální nebo zdravotní služby vám péči ulehčí. Chybět nebudou ani praktické tipy, jak si péči co nejlépe zorganizovat a zvládat. Seminář bude probíhat dopoledne od 10 do 13 hodin a odpoledne od 14:30 do 17:30 hodin. Účast je pro všechny návštěvníky zdarma.

Zájemci se mohou přihlásit na akci telefonicky: Dagmar Solnářová: +420 776 745 430, Jitka Gottliebová: +420 770 144 571, nebo e-mailem: pecovatele@fdv.cz. Do e-mailu prosím uveďte své jméno, telefonní kontakt a čas, ve který se chcete semináře zúčastnit. Máte-li dotazy ke kurzu a jeho organizaci, neváhejte kontaktovat organizátory.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy